3 favoriete snacks uit de supermarkt

Maak je geen zorgen: Het is bij mij niet altijd groenten en superfoods wat de klok slaat! Soms heb ik gewoon trek in een zak. Of een pak. Of een pint! Gewoon om mee op de bank kruipen en heerlijk op te snoepen. Maar ook op dit gebied probeer ik bewuste keuzes te maken. Als je jezelf lekker te buiten gaat, kun je dat maar beter doen met goede producten! Lees meer over mijn 3 favoriete snacks uit de supermarkt!

Eén van mijn favoriete snacks is chips. Je kunt me gewoonweg wakker maken voor een zak! Een “handje” is voor mij dan ook eigenlijk nooit genoeg. Mijn favoriete smaak is naturel, maar dan wel met een goede bite, en het liefst met zeezout. De AH Excellent Ambachtelijke Zeezout Chips zijn momenteel mijn favoriet, en als ik last heb van ‘cravings’ rijd ik graag een blokje om om te ze bemachtigen!

Mijn 3 favoriete snacks uit de supermarkt

Is ijsthee een snack? Wel als je net als ik weinig suikerhoudende dranken probeert te drinken! Op de verpakking staat dat je deze pure drank, die alleen uit groene thee, honing en voedingszuren bestaat, ook warm kunt drinken. Ik kies altijd voor koud, en stop mijn blikje zelfs even in de vriezer. Arizona Green Tea Honey wordt misschien nog wel wat lekkerder door de mooie verpakking!

3 favoriete snacks uit de supermarkt

Last but not least, Ben & Jerries. Door het feit dat ik zo’n pint niet in etappes kan opeten en het ijs toch wel aan de prijs is, een zeldzame verwennerij! Maar wel een hartstochtelijke liefde… Ik ben zelfs eens in de B&J fabriek geweest! Hoewel er zat heerlijke smaken zijn, miste ik mijn favoriete Oatmeal Cookie flavour die al jaren geleden op de Ben & Jerries Graveyard ™ is beland. Laatst ontdekte ik deze smaak in het vriesvak van de supermarkt; Ben & Jerries Cinnamon Buns! Dit heerlijke fair-trade ijs bevat stukjes koekdeeg van kaneelbroodjes, naast een heerlijke frisse kaneelsmaak.