7 verschillende zomerschoenen voor onder de 25 euro + kortingscode!

Als ik snel een paar schoenen nodig heb ga ik naar Van Haren. Of als ik gewoon even naar schoenen wil kijken, ga ik naar Van Haren. Of als ik er langs loop, stap ik even binnen bij Van Haren! Daarom is het niet verrassend dat een groot deel van mijn schoenen van Van Haren zijn: Ik vind altijd wel iets in het gevarieerde assortiment, met een prijs waar je nog eens een schoentje voor kunt aftrappen! Tijdens mijn laatste zoektocht op de site heb ik mijn favoriete zomerschoenen geselecteerd, van sandaal tot peeptoe-pump tot slipper. Bekijk ze hier!

1: Ik ben dol op sandaaltjes als deze. Met veel bandjes en kraaltjes voor een speels bohemian effect! Dit paar kost 24,90-.

2: De spekzool is terug! Niet in een modelletje a-la de Spice Girls, maar wel bij deze hippe sandalette. Ook deze kosten 24,90-.

3: Met deze speelse open pump maak je elke outfit bijzonder! Ze kosten 24,90-.

4: Dit sexy peep-toe laarsje lijkt wel aaibaar! Ziet er duurder uit dan 24,90-. vind je niet?

5: Je loopt gemakkelijk en stijlvol rond op deze robuuste slipper afgewerkt met stenen op de wreef. Ze kosten 14,90-.

6: De klassieke veter-sneaker is onverwacht leuk onder een kort jurkje! Voor 16,90-. zijn ze van jou.

7: Eén van mijn persoonlijke favorieten; wedges. Ook deze sleehak sandaal loopt vast heerlijk, en ze maken je tegelijk super vrouwelijk! Ze kosten 19,90-.

Als je een bestelling plaatst, vergeet dan niet voor het afrekenen je kortingscode in te vullen! Met de code “DM1dames” krijg je 5 euro korting op alle damesschoenen en accessoires. Geldig tot en met 5 juli!

PS: Sorry dames maar er staan geen ballerina’s bij de selectie, daar heb ik namelijk helemaal niks mee! Mocht je zelf een kijkje willen nemen om een paar flatjes te kiezen, kan dat natuurlijk op www.vanharen.nl.