Acrylnagels thuis aanbrengen

Acrylnagels zijn een soort kunstmatige nagelverlengingen die op je natuurlijke nagels worden aangebracht. Ze zijn stevig, duurzaam en meestal lang. Acrylnagels zijn perfect voor mensen die het uiterlijk van lange nagels willen, maar moeite hebben met het laten groeien van hun eigen nagels of zwakke nagels hebben die gemakkelijk breken.

Acrylnagels helpen buitensporig korte en onplezierig uitziende nagels te maskeren. Ze verbergen en beschermen ook broze, gebroken en beschadigde nagels.

Serena Williams zei ooit: “Niemand vindt het leuk om hun nagels meer gedaan te krijgen dan ik.” Veel vrouwen over de hele wereld delen dit sentiment.

Modieuze nagels zijn de laatste tijd allemaal woedend. Voorbij zijn de dagen dat een ploffende tint nagellak de enige accessoire was om je nagels op te vrolijken. Tegenwoordig worden mensen groot en worden nagelverlengingen buitengewoon populair.

 

Naast deze praktische voordelen, zijn ze prachtig om naar te kijken. Ze verfraaien de handen, laten de vingers langer lijken en geven ze een prachtige uitstraling. Ze zijn standaard, langwerpig en kunnen naar uw voorkeur worden bijgesneden en gevormd.

Acryl nagel benodigdheden zijn direct verkrijgbaar in een drogisterij of schoonheidssalon. Je kunt ze ook online kopen. Met de juiste kleur nagellak, een beetje nail art en een paar handaccessoires accentueren acrylnagels niet alleen je handen, maar ook je algehele uiterlijk.

Naar de salon gaan om je acrylnagels klaar te krijgen is een optie, zij het een kostbare en tijdrovende. U kunt uw tijd en geld besparen en creatief worden en experimenteren met verschillende ontwerpen door zelf acryl nagels toe te passen in het comfort van uw huis.

Dingen die je nodig hebt:

 • Nagelvijl
 • Nagelknipper of clipper
 • Acryl nagels
 • Acryl nagellijm
 • Primerstift (optioneel)
 • Nagel vormen
 • Monomeer vloeistof
 • Acryl nagellak
 • Kleine glazen schaal
 • Borstel
 • Tandenstoker
 • Top Coat
 • Nagellak (optioneel)

STAPPEN BETROKKEN BIJ HET TOEPASSEN VAN DE NAGELS

Stap 1. Verwijder alle oude nagellak

Begin met het verwijderen van nagellak die je op je natuurlijke nagels draagt ​​met een nagelvijl of nagellakremover.

Stap 2. Trim de acrylnagels

Trim je natuurlijke nagels tot een comfortabele lengte met behulp van een nagelknipper. Zorg ervoor dat je ze niet te kort knipt.

Vervolgens vijl je je nagels en haal je de onregelmatige vrije randen aan de uiteinden eruit.

Met hetzelfde bestand, buff of veeg het oppervlak van je nagels met zachte bewegingen. Dit helpt de natuurlijke gel nagels te ontdoen van hun glans en glans, waardoor de acrylnagels er gemakkelijker aan kunnen blijven kleven.

Zorg ervoor dat uw slagen egaal en licht zijn, omdat een agressieve, schurende werking tegen de natuurlijke nagels hen kan beschadigen. Meer aandacht besteden aan het polijsten van het gebied van de nagelriem.

U kunt ook een vierzijdig bufferblok gebruiken in plaats van een bestand.

Stap 3. Bepaal de maat en pasvorm van de acrylnagel

Kies een nagelpunt uit je acrylnagelset die overeenkomt met de breedte en vorm van je natuurlijke nagels.

Uw acrylnagels kunnen een doorzichtige markering hebben op het onderste uiteinde van de omgekeerde kant van de nagel. De juiste manier om de acrylnagel aan te brengen is door het markeerpunt aan het begin van je natuurlijke nagel te plaatsen.

Wanneer het markeerpunt de top van je natuurlijke nagel raakt, zal de acrylnagel zich overeenkomstig aanpassen aan je natuurlijke nagel.

Stap 4. Knip de onderkant van de acrylnagel af

Nadat je je acrylnagel op je natuurlijke nagel hebt aangepast volgens de markering, zorg er dan voor dat de basis van je acrylnagel niet verder reikt dan het midden van je natuurlijke nagel.

Als de basis van je acrylnagel verder reikt dan het midden van je natuurlijke nagel, vijl je de onderkant van je acrylnagel en breng je hem naar het midden van je natuurlijke nagel.

Stap 5. Breng de acrylnagels aan met lijm

Breng lijm aan op het onderste deel van de acrylnagel.

Meestal is het doorschijnende markeerpunt aan de omgekeerde zijde van de acrylnagels het enige gebied dat aan uw natuurlijke nagels blijft kleven. Gebruik die markering als richtlijn voor het plaatsen van de lijm. Zodra je de lijm hebt aangebracht, plak je de acrylnagel onmiddellijk om te voorkomen dat de lijm uitdroogt.

Houd vervolgens de acrylnagel met de wijsvinger en de duim van je andere hand vast en oefen 10 seconden zachte druk uit op het gebied waar de acrylnagel buiten je natuurlijke nagel steekt. Dit zal helpen de nagel stevig op zijn plaats te houden terwijl de lijm nog nat is, en hem sneller en beter te laten plakken.

Zorg ervoor dat u het gebied waar uw acrylnagel uw natuurlijke nagel raakt niet aanraakt om te voorkomen dat uw vingers kleverig worden en de nog natte nagel niet op zijn plaats raakt.

Herhaal deze stappen totdat je alle 10 nagels hebt gedaan.

Stap 6. Knip de acrylnagels

Snijd vervolgens de acrylnagels zorgvuldig met een nagelfrees volgens de grootte en vorm van uw voorkeur.

U kunt hiervoor een kleine, huishoudelijke nagelknipper gebruiken.

Stap 7. Vijl de basis en punten van de acrylnagels

Op dit punt zal de acrylnagel iets verhoogd zijn. Het punt waar de kunstnagels eindigen en de natuurlijke nagels begint zal behoorlijk opvallen en de overgang zal volledig zichtbaar zijn.

Begin met de eerste acrylnagel en dep de basis van de nagel in om deze op het niveau van je natuurlijke nagel te brengen.

Vijl vervolgens de punt van uw acrylnagel vijl om eventuele ongelijkmatige randen te verwijderen.

Je ziet nu het verschil tussen de acrylnagel die is aangebracht en de resterende nagels die nog moeten worden bewaard. De gevijlde acrylnagel gaat over in de natuurlijke gel nagel en heeft niet langer een voor de hand liggend kunstmatig uiterlijk.

Herhaal het proces op alle acrylnagels.

Dit is hoe ze eruit moeten zien nadat alle nagels zijn gedaan.