Bohemian fashion inspiratie

Bohemian is één van de zomerse modestijlen van dit jaar, en daar ben ik ontzettend blij mee. Aangezien ik dol ben op kant, franje en bloemenprints kan ik mijn geluk niet op als ik voor kleding ga shoppen! Toch kan het soms wat moeilijk lijken om bepaalde stukken bij elkaar te combineren. Daarom heb ik wat bohemian inspiratie opgezocht en er moodboards van gemaakt, die ik graag met je wil delen! Perfect als je net als ik op zoek bent naar passende kleding-combinaties, geschikte fashion items, je garderobe wilt updaten of gewoon op zoek bent naar bohemian fashion inspiratie.

Alle afbeeldingen die ik heb gebruikt komen van Pinterest. ben je dus benieuwd naar een bepaalde afbeelding of naar een specifiek item? Volg me dan op mijn Pinterest account en kijk in mijn mode map! Ook handig als je een update wilt krijgen van de laatste posts van Inside and Out.