De best bezochte artikelen van 2015!

Op de laatste dag van het jaar blik ik toch even terug op 2015. Zo ook met mijn blog! Ik ben dan wel op Hemelvaartsdag dit jaar begonnen, maar ik heb toch voor mijn gevoel een aantal leuke mijlpaaltjes behaald. De bezoekers zijn gestaag gestegen, ik ben leuke samenwerkingen aangegaan, en ik heb vooral een hoop leuke content mogen schrijven! Ik wil met jou mijn best bezochte artikelen van 2015 delen in de categorieën lifestyle, beauty, eten en reizen!

Lifestyle

1: DIY: Kiezelstenen beschilderen met krijtbord stiften van de Action

Met stipt op 1 in de lifestyle categorie: Deze DIY om kiezelstenen te ‘beschilderen’, maar dan makkelijk. Ik vond een paar krijtbord stiften bij de Action, met een fijn puntje. Laten die nou net uitermate geschikt zijn om een mooi geschilderd effect te krijgen! De kiezelstenen verzamelde ik onderweg en in mijn (nieuwe) tuin. De steentjes liggen nog steeds overal door de woonkamer verspreid!

2: Desk Organizer DIY

Weer een DIY in de top 3; mijn twist op de Desk Organizer DIY van Beautylab. Serena had een ontzettend leuke re-purpose gevonden voor een simpele make-up organizer, met kleine plantjes. Ik verving deze met kiezelsteentjes en nep-plantjes zodat deze net iets minder high-maintanence zou worden. Hij staat nog steeds op mijn bureau!

3: De nieuwe Xenos wooncatalogus: Mijn favorieten

Ik was echt prettig verrast door dit nieuwe concept van Xenos. Een wooncatalogus waar leuke spulletjes werden gecombineerd op stijl. De meubeltjes en accessoires kwamen zo echt goed tot hun recht! Ik kijk alweer uit naar een nieuw exemplaar.

Beauty

1: Etos Make-up Fixing Spray review

Dit artikel is niet alleen nummer 1 in deze categorie, maar ook in deze hele lijst! Mijn review wordt nog dagelijks goed bezocht. Helaas was deze niet zo heel positief; gelukkig heeft Etos het inmiddels goed gemaakt met een paar fijne nieuwe producten van het huismerk, die ik echt heerlijk vind!

2: Balinese Rasul bij Sauna & Beauty Oase

Ik schreef een uitgebreid verslag over mijn bezoek bij Sauna & Beauty Oase, waar wij ook de Balinese Rasul behandeling ondergingen. Blijkbaar zijn meer mensen geïnteresseerd hoe dat in zijn werk gaat; veel bezoekers komen via Google bij dit artikel terecht!

3: The Body Shop Vitamine E Face Mist review

Nog steeds een favoriet van The Body Shop; de Vitamine E Face Mist waar ik mijn make-up mee fixeer. Tussen ons gezegd en gezwegen ben ik wel op zoek naar een nieuwe; er blijken vrij veel parabenen in deze mist te zitten! Misschien is de Vitamine C spray van hetzelfde variant wel een succes? Wie weet koop ik deze volgend jaar om te reviewen!

Eten:

1: Gezonde kwarktaart recept met sinasappel en bosvruchten

Dit recept blijkt echt een succes te zijn! Gezonde kwarktaart met een bodem van banaan en havermout, met een vulling met sinasappel-smaak en bosvruchten. Deze zou ik eigenlijk weer eens moeten maken; ik vind deze kwarktaart heerlijk als ontbijt!

2: Koop een koe

“Schatje, ik heb een koe gekocht!” Mijn favoriete one-liner op Inside and Out. Ik schreef in dit artikel over onze ervaring bij het bestellen van dit heerlijke, verantwoorde rundvlees. En uit de cijfers blijkt dat meer mensen interesse hadden in dit proces!

3: Zelfgemaakte Chia Jam zonder zuiker, met aardbeien en vanille

Eigenlijk is dit niet echt een jam, want hij wordt gemaakt zonder pectine. Maar het is wel een heel gezonde, suikervrije en eiwitrijke oplossing! Lekker bij een stuk gezonde kwarktaart, trouwens.

Reizen:

1: Wat pak je in voor een roadtrip + gratis packlist

Voor dit artikel besloot ik mijn tips te delen om in te pakken voor een roadtrip. En je kon gelijk een packlist downloaden, waar je alle benodigdheden gemakkelijk kon afvinken! Als ik deze packlist bekijk krijg ik echt weer zin in een fijne paar dagen op de weg.

2: The Sound of South Africa: Win een reis voor 2 naar Zuid Afrika!

Ik beschreef in detail hoe ik deelnam aan de prijsvraag van South African Tourism. Met een wijntje erbij maakte ik de mooiste Afrikaanse symfonieën! Stiekem vind ik dit nog steeds een heel grappig artikel, al is de winactie inmiddels al enige tijd verlopen.

3: 10 tips voor een rondreis door Costa Rica

Ik ben blijkbaar niet de enige die haar hart is verloren aan Costa Rica; in dit artikel geef ik tien rake tips om je auto-rondreis door het Zuid-Amerikaanse land een succes te maken. Vanuit een inside-point-of-view, natuurlijk!