December Tag

De kerstdagen staan alweer voor de deur. Nou ja, sterker nog; vanavond is het kerstavond! Het leek me daarom wel een toepasselijk moment om deze leuke blog tag in te vullen. Welk parfum draag ik met de feestdagen, wat is mijn ultieme kerst-look, en welke drie producten mogen in de maand december niet ontbreken? Je leest het in de december tag!

Wat vind je het leukste aan de maand december?

Dat je alle eindjes van het afgelopen jaar aan elkaar aan het knopen bent. Zijn er nog projecten die ik moet afronden? En hoe staat het eigenlijk met je plannen voor het volgende jaar? December voelt voor mij als een maand van berusting, maar als ook een maand van nieuwe plannen.

Wat is jouw favoriete parfum om met de feestdagen te dragen?

Wat voor mij op dat moment mijn signature scent is! Momenteel is dat Chakra Water bed & body mist van Rituals; daar grijp ik de laatste tijd toch het meest naar.

Welke drie producten mogen niet ontbreken deze maand?

1: Een lekkere kop thee. In deze post vertelde ik al wat momenteel mijn favoriete smaakjes zijn!

2: Een kersenpitkussen (zoals dit super schattige exemplaar)! Heerlijk om mee op de bank te kruipen, maar ook om mee naar bed te nemen op koude avonden.

3: Een goede bodylotion. Ik smeer mijn benen het hele jaar trouw in, maar vooral in de winter is het een echte must! Mijn vent en ik gebruiken nu Ultimate Care van Burt’s Bees; een succesje!

Wat is je favoriete winter drankje?

Een lekker after-dinner likeurtje voor na een lekker uitgebreide feestmaaltijd!

Wat is je favoriete kerstfilm?

Ik houd eigenlijk niet zo heel veel van typische kerstfilms met kerstmannen en dat soort zaken (en dat geldt ook voor Home Alone)! Omdat de Harry Potter films de laatste tien jaar zo vaak op televisie komen in de kerstvakantie, krijg ik daar inmiddels wel een prettig kerstgevoel bij.

Welk soort snoep eet jij het meest met de feestdagen?

Chocolade! Vooral witte chocolade kruidnoten zijn een guilty pleasure. Gelukkig heb ik me dit jaar kunnen weerhouden om meer dan één zak leeg te vreten!

Wat is je ultieme kerstlook?

Stiekem houd ik wel van een beetje kitsch met kerst. Als ik echt all-out ga steek ik mijn haar op met takjes hulst, en ik heb ook wel eens een hele kerstdag met een rode kerstmuts opgelopen.

Wat is je favoriete kerstnummer?

“I hear the sleighbells ri-hi-nging ring-ting-tingeling-ting…” 😉

Wat zijn je goede voornemens voor 2016?

Cliché’tje, maar weer op de lijn gaan letten! Sinds onze verhuizing in maart (!) heb ik niet echt mijn best gedaan, en die kilo’tjes mogen er wel weer af. Daarbij is mijn voornemen om veel leuke en mooie dingen te doen en mee te maken!