Dit vind ik de lekkerste thee op dit moment

Ik ben geen koffiedrinker. Sterker nog; ik lust geen koffie! Ik heb het nooit leren drinken (net als bier, trouwens). Dat betekend dat ik mijn ochtend gewoonlijk begin met een kopje thee. Gelukkig heb je een overvloed aan smaakjes, om elke dag een vliegende (of nou ja, een langzame, prettige) start te maken. Dit vind ik de lekkerste thee, op dit moment!

Clipper Chai Organic Green Tea

Thee van Clipper komt in een verpakking met leuke illustraties. Het is natuurlijk niet het belangrijkste, maar ik ben er wel gevoelig voor! Mijn favoriete smaak van het merk is momenteel Chai Green Tea, die is verrijkt met kaneel, kardemom en kruidnagel. Goed om te weten: De thee is niet alleen biologisch, maar ook fairtrade!

Een doosje met 20 zakjes is o.a. te koop bij Albert Heijn voor 2,39-.

Lipton Vanilla Caramel Tea

Een twist op de wat bekendere, herfstige theeën. Hoewel ik snel neig naar smaken als zoethout en kaneel, is deze variant met vanille en karamel echt om te watertanden! Wanneer ik een kop van deze thee drink heb ik het gevoel dat ik een ontzettend lekker, romig toetje eet.

Een doosje met 20 zakjes is o.a. te koop bij Albert Heijn voor 1,56-.

English Tea Shop Senual Me Tea

Thee van the English Tea Shop is 100% organisch, biologisch en fairtrade. En deze variant is ook nog eens cafeïne vrij. Dat maakt een kopje van deze thee dus ook uitermate geschikt voor het slapen gaan. Deze smaak is verrijkt met citroengras, de bladeren van de bosbessen struik en lavendel. Dat maakt deze thee zoet, maar ook een beetje kruidig.

Een doosje met 20 zakjes is o.a. te koop bij Body& Fit shop voor 3,49-.

Pickwick Rooibos Original Blend

Een klassieker, deze rooibos thee. In rooibos zit trouwens van nature geen cafeïne. Ik vind de variant van Pickwick tot nu toe het lekkerst, waar een klein beetje gember en kaneel aan is toegevoegd.

Een doosje met 20 zakjes is o.a. te koop bij Albert Heijn en kost 1,32-.

Zonnatura Kamille Thee

De ingrediëntenlijst van deze thee is wel heel eenzijdig: Biologisch geteelde kamille is namelijk het enige bestanddeel. En dat vind ik juist zo fijn. Kamille staat bekend om haar rustgevende werking, en omdat er verder geen eetlust-opwekkende smaakjes aan deze thee zitten, drink ik hem graag net voor ik naar bed ga.

Een doosje met 20 zakjes is o.a. te koop bij Albert Heijn en kost 1.51-.