Drs Hans Schreuder HPO – Morning Cream review op Lilyrose

Vandaag niet een gewone post op Inside and Out, maar een gastartikel! Of nou ja, een gastreview van mijn hand. Na een leuke winactie kreeg ik niet alleen deze Drs Hans Schreuder HPO – Morning cream toegestuurd, maar mocht ik er ook een review over schrijven op Lilyrose. Als lezer van dit Nederlandse anti-blog vind ik dat natuurlijk hardstikke leuk!

“Drs. Hans Schreuder, dat klinkt wel heel plechtig, maar ik had eigenlijk nog nooit van hem of zijn merk gehoord. Op de website word ik doordringend aangestaard door de organisch chemicus, die zelf verklaart ‘graag onorthodoxe wegen te bewandelen die hem tot nieuwe inzichten en producten brengt’. Klinkt spannend, een beetje als Dr. Frankenstein. Na wat extra research blijkt dit trouwens dezelfde man te zijn achter het merk Biodermal. Dat belooft wat!”

De review kun je natuurlijk op Lilyrose lezen! Klik hier voor het artikel.