Fijne feestdagen + Aangepast blog-rooster

Vandaag is officieel de kerstvakantie begonnen. Laat de feestdagen maar komen! Ik wil alle lezers van mijn blog dan ook alvast een reeks hele fijne dagen wensen, met veel liefde en gezelligheid. En hoewel Thanksgiving al lang achter ons ligt, wil ik even een klein bedankje geven aan de mensen die me trouw volgen, lieve comments achter laten en die het bloggen zo leuk maken!

Voor Inside and Out geldt de aankomende twee weken een ietsie-pietsie aangepast rooster. Omdat de aankomende twee vrijdagen nationale feestdagen zijn (namelijk de eerste kerstdag en nieuwsjaarsdag), neem ook ik die twee dagen vrij. Op de overige doordeweekse dagen kun je net als altijd een leuk artikel verwachten! En op maandag 4 januari is alles weer als vanouds.

Liefs, Nathalie <3