Gelnagels Thuis aanbrengen – Deskundig advies: Do’s en Dont`s

Heb je geprobeerd gelnagels thuis te doen? Ik voelde me een beetje nerveus om het zelf te doen … tot nu toe! Gena del Portillo, een professionele nagelkunstenaar uit Zuid-Florida, deelt haar do’s en don’ts van succesvolle gel-manicures thuis. Ik voel me nu gerustgesteld en probeer het nu eens te proberen. Ik hoop dat je jullie gaan Genieten!

We hebben allemaal de schattige kleine ondoorzichtige flessen en super schattige draagbare LED- en UV-lampen gezien. We hebben allemaal gehoord van prachtige glans en langdurige duurzaamheid van Soak-Off Gel Polish. En meer recent, met de opkomst van doe-het-zelf gel nagelproducten, nu kan iedereen het proberen! Meerdere merken hebben verzorgende gelnagel pakketten verkrijgbaar bij schoonheidsspecialisten wereldwijd, waardoor deze ooit dure en salon exclusieve meer toegankelijk is.

Maar voordat je die pyjama doneert, giet dan dat geruststellende glas van wat je maar wilt in, en kom in die chick flick, zorg ervoor dat je goed geïnformeerd bent, goed geïnformeerd en goed voorbereid op die levens veranderende mani die je jezelf gaat geven ( serieus, ik hou van nagellak, maar gel heeft mijn nagel-centrische leven veranderd).

Leid uzelf op wat u wel en niet moet doen als u die tips wilt nalaten met Soak-Off Gel Nagel Polish!

DE DO’S VAN GELNAGELS THUIS:

1. Doe je onderzoek!

Met vrijwel alle kennis op onze perfect gepolijste vingertoppen, aarzel niet om te onderzoeken, via het internet! Gebruik altijd betrouwbare, officiële bronnen voor zelfstudie, tips en trucs. Bekijk een paar video’s over basisgeldapplicatie – veel merken hebben gemakkelijk toegankelijke video zelfstudies (Youtube bijvoorbeeld). Bekijk je favoriete nagelblog voor tips die ze hebben verzameld met hun ervaringen. Begin met het samenstellen van uw eigen lijst met notities. Dit is een van de belangrijkste onderdelen om ervoor te zorgen dat uw gel-manicure blijft zitten!

2. Oefen goed en bereid de gelnagels goed voor!

Gel polish heeft een schoon, droog oppervlak nodig om aan te hechten. Begin door je nagelriemen voorzichtig terug te duwen. Sla je nagels in de gewenste vorm (weet niet hoe?) Bekijk deze handige tutorial over het vijlen van nagels voor de perfecte ovale vorm). Zorg ervoor dat je die kleine hangers van de randen en onder de nagel krijgt! Omdat als u ruwe, ongelijke randen achterlaat, dit hechtingsproblemen veroorzaakt. Polijst vervolgens het oppervlak en de randen van je nagel licht met een extra fijne buffer (net genoeg om de glans te verwijderen), spray vervolgens met reinigingsalcohol en droog het af met een pluisvrij doekje om vuil te verwijderen. Gebruik voor het aanbrengen een primer of pH-balanceervloeistof (die is geleverd met praktisch elke standaard gel polish-kit).

Extra tip: gebruik pure aceton (verkrijgbaar bij elke schoonheidsspeciaalzaak) voorafgaand aan de primerstap om de nagelplaat uit te drogen en zorg ervoor dat er GEEN vocht aanwezig is voor het begin.

3. Bereid uw benodigdheden voor, voordat u begint!

Zorg ervoor dat u alles wat u nodig heeft, binnen handbereik hebt voordat u begint – als u eenmaal bent begonnen met aanbrengen, wilt u niets onnodig aanraken – dit zou u kunnen blootstellen aan pluis en vuil dat zich vastklampt aan uw onafgemaakte manicure. Zorg er bij het doen van een gel-manicure voor dat u altijd het volgende bij de hand heeft:

  • Gellamp (al aangesloten!)
  • Alle gel poetsmiddelen die u wilt gebruiken, inclusief primer, base en top coat
  • Aceton
  • Alcohol reinigen
  • Pluisvrije doekjes
  • Papieren handdoeken (voor het geval dat!)
  • Reinig borstel

4. Gebruik de juiste verwijderingstechniek!

Dit ‘doen’ is erg belangrijk om de gezondheid van je nagels te behouden. Hoewel aceton de nagelplaat kan de-hydrateren, voorkomt het goed doorweken van gel polish het losraken van je nagels. Gebruik een bestand om het oppervlak van de gel polish te breken. Verzadig pluisvrije doekjes met pure aceton, wikkel het in met folie en laat het ongeveer 10-15 minuten inwerken (kijk niet!). Gebruik een oranje stok om voorzichtig de resterende gel van de nagel op te tillen. Als niet alle gel is opgetild, brengt u de in aceton gedrenkte doekjes opnieuw aan en folie nog een paar minuten.

Extra tip: bekijk deze tutorial over het verwijderen van gel nagellak als een pro – de tweede methode is perfect voor het verwijderen van gel nagelwonden.

EN WAT JE DOET …

1. Breng geen dikke lagen aan!

Dit is een must bij het aanbrengen van gel polish! Net als bij gewone polish, zorgen dunne lagen voor een soepelere toepassing. En in het geval van gel polish, gel foundation en gel top coat, als de lagen die u aanbrengt te dik zijn, kan dit een negatieve invloed hebben op hoe de nagellak geneest en hecht. Als u denkt dat u te veel product hebt toegepast, kunt u de ‘dry-brush’-techniek gebruiken – veeg alle overtollige producten van de borstel en sleep het terug over de reeds gepolijste nagel – dit zal alle overtollige producten verwijderen. Na het uitharden 1-2 keer herhalen voor een totaal van 2-3 lagen.

2. Was je handen niet!

Ik weet het, klinkt vies. U KUNT uw handen wassen, maar niet voor de producttoepassing! Het is het beste om een ​​super droge nagelplaat te hebben om mee te werken – vandaar alle de-hydraterende methoden die voorafgaand aan het polijsten zijn genomen. Als het moet, was het na het verwijderen van de nagellak, droog ERG GOED, en ga door met voorbereiden!

3. Laat de gel je huid niet aanraken!

Dit kan een beetje oefening en de juiste hulpmiddelen vergen, maar zoals met veel van de bovengenoemde dont’s is het zo’n essentieel onderdeel van een langdurige gel manicure. Gel polishaat heeft een hekel aan de huid en als er een overloop resteert om uit te harden, zal deze gaan liften zodra de manicure is voltooid. Bovendien, als een van deze dolende nagellak te genezen is, zal het zorgen voor gekartelde en niet-gelijke zijden, die de neiging hebben te vangen … en je raadt het al, til op. Voordat u elke laag uithardt, gebruikt u een schuine borstel die is ondergedompeld in aceton (dep op een papieren handdoek om extra te verwijderen) om langs de nagelriem en zijkanten van de nagel te reinigen.

4. Niet kiezen!

De nummer één nagelzonde. Zo absoluut verleidelijk als het maar kan zijn, dit is DE meest potentieel schadelijke actie die u kunt nemen – en een van de redenen waarom gel polish een reputatie heeft verworven voor het beschadigen van de nagelplaat. Met de hoge kleefkracht die dit product biedt, tilt het schillen van de nagellaag kostbare lagen nagels op samen met de gel en laat dunne, ongelijkmatige en schilferende nagels achter. Dus wat je ook doet, verzet je, neem je tijd om te genieten en NIET kiezen.

Gewapend met deze tips en je gelnagel polish kit, houd je je portemonnee bekleed en heb je een fantastische DIY gel manicure binnen handbereik!

Hier kan je lezen hoe je acrylnagels zelf thuis zet!