Info

Ik ben Nathalie, een vrolijke, freelancende, reislustige en levensbewuste dertiger. En ik word mama!

Omdat ik nog geen kinderen heb sta ik letterlijk aan de voet van de berg van kennis en ervaring die ik zal opdoen als (aankomend) moeder. En met een frisse portie eerlijke nuchterheid, een beetje gein en vooral een hoop liefde, hoop ik samen met mijn lezers deze Mount-Everest te beklimmen!

Ik zou het daarom leuk vinden als jullie me volgen en met me meedenken op Inside and Out. Voor een goede portie zwangerschap, baby, kinder en mama gerelateerde artikelen ben je hier aan het goede adres! Ik zal je vertellen of mijn anti-striae crème echt werkt, waarom ik in bad wil bevallen, en tegen welke dingen ik aanloop. En ik wil eerlijk en openhartig zijn over de minder leuke kanten die aan een zwangerschap kunnen kleven, zoals extreme zwangerschapsmisselijkheid (HG – Hyperemesis Gravidarum) of een miskraam. Een gezonde dosis “agguttegut”, met een lekkere portie recht voor z’n raap.

Dit blog is uitgegroeid van een (bewuste) lifestyle blog naar een heus mamma-blog. Met dezelfde toon en dezelfde interesses, maar met een aankomend-ouderschaps-sausje. Zo kan ik mijn research en tips met mijn bezoekers delen (om op mijn beurt weer veel van mijn lezers te leren)!

Zwanger sinds…

Juni 2016

Mama vanaf…

Maart 2017

Houdt van…

Buitenlucht, fotografie, lachen, katten, haar vriend, (oude) muziek, hipster fonts, shoppen, het bos, lieve familie, zwarte lijsten met witte passe-partouts, rode panda’s, eten, biologisch eten, junkfood, kamerplanten, haar bad, witte lakens, tuinieren, vormgeven, verdwalen, de geur van olieverf, washi tape, vlooienmarkten, stromend water, oude fotoboeken, Rituals, plagen, heuvels en bergen, schoenen, jeugdigheid, haar Stokvis fiets, mannen met baarden (en borsthaar), haar mamma, eigenheid, bladeren, witte wijntjes, aviators, hoe een schaap voelt, tatoeages (maar nog meer van haar sproetjes), fresias, halloween, oldtimers, film, kuitlaarzen, zeepbellen, tipsy naar huis fietsen, schetsen, regen, documentaires, kampvuurtjes, en meer.