Inside and Out zomerrooster

Ik heb er deze week al een artikel aan gewijd en de media staat er vol mee: De zomer komt er aan! Dat betekend warme dagen, lange nachten en hopelijk voor iedereen vakantie. Hoewel veel blogs me voorgingen heb ook ik besloten een zomerrooster in te lassen. In plaats van dagelijks (overigens met veel plezier!) jullie te voorzien van een nieuw artikel, zal ik proberen wat meer tijd in andere zaken te steken. Waarvan vrije tijd en zomers genieten met stipt op nummer 1 staan!

Wat betekend dat voor Inside and Out? Eigenlijk niet zo veel. Ik blijf nog steeds letten op de leuke en levensbewuste dingen in het leven, en blijf daar ook trouw over schrijven. Dit doe ik in de maanden juli en augustus alleen niet op elke werkdag zoals voorheen, maar elke dinsdag, donderdag en vrijdag. Dat betekend voor mij – en misschien ook voor jou – minder tijd achter de PC en meer tijd de paden op, de lanen in! Vanaf de eerste september is er natuurlijk weer zoals gewoonlijk elke werkdag een nieuw artikel te lezen.