Mijn favoriete DIY’S!

DIY, of Do It Yourself, is een populair blog onderwerp. Het komt wel eens voor dat ik zelf een leuk projectje verzin (zie bijvoorbeeld mijn DIY: Kiezelstenen beschilderen), en dan deel ik graag de how-to en de resultaten met je! Ook kom ik op Pinterest of bij andere blogs leuke doe-het-zelf projectjes tegen. Waar ik dan zo enthousiast van wordt, dat ik ze ook wil doen! Of in elk geval wil bewaren voor een regenachtige dag. Ben je benieuwd naar wat leuke creatieve projecten? Bekijk dan mijn favoriete DIY’S!

DIY: Dip dye shoes

Dit lijkt me ontzettend leuk om te proberen! Sterker nog, misschien moet ik er maar eens werk van maken: Een paar simpele witte gympjes moet wel te vinden zijn, en ik heb toevallig laatst goedkope kledingverf bij de Action zien liggen! Deze DIY komt uit Frankie Magazine

DIY: Washi-tape diamonds

Ik heb wel vaker mijn muren opgeleukt met washi-tape, en geometrische figuren hebben mijn voorkeur. Op Make my Lemonade staat een how-to in het Frans: Gelukkig staan er duidelijke stap-voor-stap plaatjes bij.

DIY: Gemarmerde kleischaaltjes

A Beautiful Mess laat zien hoe je gemakkelijk van gekleurde afbak-klei deze prachtige schaaltjes maakt. Leuk voor sieraden, maar misschien ook voor kleine hapjes!

DIY: Gouden muur-clipboards

In mijn kantoor heb ik allerlei systemen gehad om moodboards te maken en foto’s en papieren op te hangen. Deze vind ik tot nu toe het leukst! Deze “DIY gold + acrylic clipboards” tutorial kun je vinden op Designsponge.

DIY: Gloeilamp vaasjes

Je hebt ze misschien al eens voorbij zien komen op Pinterest, en je afgevraagd hoe je dit voor elkaar krijgt? Ik wel! Op The Merrythought vond ik een duidelijke DIY, met stap-voor-stap foto’s!

DIY: Beschilderde snijplanken

In het Fins, maar daarom niet minder leuk: Beschilderde snijplanken. Als ik Google Translate moet geloven zijn deze planken met Ikea houtbeits beschilderd. Wil je het zelf eens bekijken? Dat kan bij Lily.