Mijn favoriete Hema Blijmakers

Hema heeft ongeveer een jaar geleden zich ingezet voor een nieuwe marketingformule. “Echt Hema” heeft plaatsgemaakt voor een nieuwe slogan: “Hema maakt gewoon bijzonder”. Er wordt meer aandacht besteed aan biologische en duurzame productie met een duidelijk Hema handschrift en een goed prijsje. De Hema Blijmakers zijn daar een goed voorbeeld van: Unieke cadeautjes die het ook goed doen in een zelf samen te stellen pakketje, vanaf 50 cent. Maar natuurlijk zijn deze producten ook een leuke aanwinst voor in je eigen huisje! Omdat ik al een aantal Hema Blijmakers in huis heb en mijn wishlist nog steeds aan het groeien is, besloot ik dat het tijd werd om mijn favorieten met je te delen!

Toen ik deze leuke producten zag werd ik meteen blij: De verpakking is leuk en simpel, en oogt ook nog eens natuurlijk en klassiek! Het liefst zou ik mijn hele huis vol zetten met deze leuke verpakkingen. Leuk om te gebruiken, en om naar te kijken! Uit deze verpakkingsreeks kiezen voor onder andere geurkaarsen, bodycrème, geurstokjes en handzeep. Mijn favoriete geur tot nu toe is No. 86: Linnen (mimosa en viooltjes), maar de producten zijn ook verkrijgbaar in de geuren No. 78: Flora (jasmijn en orchidee) en No. 42: Cedar (amber en muskus).

Hema Scented Candle (brandtijd 45 uur) in de geur No. 42, No. 78 of No. 86, voor 4-.

Hema Hand Soap (300ml) in de geur No. 42, No. 78 of No. 86 voor 3-.

Hema Body Cream (200ml) in de geur No. 42, No. 78 of No. 86 voor 4-.

Hema Scented Sticks (250ml) in de geur No. 42, No 78 of No. 86 voor 12-.

Zoals gezegd behoren ook leuke spulletjes in huis tot het assortiment, in de breedste zin van het woord! Zo heb ik al drie keer met het hippe rosé-gouden draadmandje in mijn handen gestaan (maar zet ik hem toch steeds terug omdat ik er geen plekje voor weet te verzinnen), heeft de Hema tegenwoordig ook leuke krijtbord-labels en heb ik deze leuke toilettasjes ontdekt.

Hema metalen mand (19 x 13 cm) voor 4-.

Hema 4-pak krijtbordhangers (7 x 4cm) voor 1-.

Hema toilettas (25 x 8 x 15 cm) voor 5-.

Hema 4-pak onderzetters (10,5 x 10,5 cm) voor 1-.

Hema make up tasje (20,5 x 15 cm) voor 2,25-.

Hema 6-pak magnetische tekstballonnen (5,5 x 3,5 cm) voor 2-.

Daarbij bevinden zich ook een hoop leuke gadgets tussen de Hema Blijmakers! Op mijn wishlist staan een aantal handtas essentials zoals een USB stick en een handige sleutelhanger met kompas (want die keer dat ik verdwaald was op de Veluwe zonder telefoonbereik staat me nog helder bij) maar ook een ontzettend leuke citrus-pers!

Hema fluitje en kompas voor 2-.

Hema foto blik (10,5 x 7,5 x 3 cm) voor 1-.

Hema a5 notitieboek (21 x 15,5 cm) voor 3-.

Hema handpers voor 3-.

Hema USB-stick casette tape (8gb) voor 8,50-.

Hema 10-pak zakdoekjes 0,50-.