Mijn make-up favorieten op dit moment!

Vorig seizoen deelde ik al een aantal van mijn make-up favorieten, waar geen review van op de blog was verschenen. Op deze manier wil ik toch even aandacht besteden aan wat mooie producten: Wie weet bemachtigen ze bij jou ook wel een plaatsje in jouw make-up stash! Toevallig zijn deze 5 artikelen allemaal voor een fijn prijsje. En zoals het Inside and Out betaamt, ook allemaal proefdiervrij!

DA Marble Baked Bronzing Powder + Hema Contour Kwast

Mijn make-up favorieten

Op twitter kondigde ik enkele maanden geleden al aan dat ik speciaal een omweg zou maken om deze bronzer te halen. Op Beautylab werd dit product al benoemd tot de budget dupe van de populaire Bobbi Brown Shimmer Bricks. Het grote voordeel: Dit product is niet alleen proefdiervrij, maar ook nog eens zo’n 40 euro goedkoper. En de werking? Echt prachtig! Je krijgt een gezonde, glanzende glow op je wangen. Dit product is niet echt geschikt om te shapen, omdat het bijna een highlighter en bronzer in één is. Daarbij kan ik je vertellen dat dit product erg lang mee zal gaan!

DA Marble Baked Bronzing Powder ‘brunettes’ is verkrijgbaar bij de DA en kost 4,99-.

Deze bronzer breng ik aan met een contour/blusher kwast van de Hema. De haren zijn van nylon maar ontzettend zacht. Daarbij blijven de haartjes mooi overeind staan, en blijft de kwast zijn stevigheid behouden. Eén van de beste budget brushes die ik tot nu toe heb gebruikt!

De Hema Contour Blusher Kwast kost 4-. en is verkrijgbaar bij – jawel – de Hema.

Hema Volume Mascara, Waterproof

Mijn make-up favorieten

Nog een toppertje van Hema: De Volume Mascara. Na wat reviews online te hebben gelezen besloot ik dat ik deze mascara een goede kans moest geven. En ik ben niet teleurgesteld! De mascara blijft de hele dag goed zitten en ik krijg geen last van een donkere waas of zwarte korreltjes onder mijn ogen. Daarbij lijken mijn wimpers een stuk langer en voller. Een steengoede mascara voor een klein prijsje!

Hema Volume Mascara Waterproof kost 4-. en is verkrijgbaar bij Hema.

MUA Undressed oogschaduw palette

Mijn make-up favorieten

Dit oogschaduw palette van MUA is ontzettend voordelig. Je hebt maar liefst 12 verschillende kleuren die goed op elkaar zijn afgestemd, en waar je enorm veel verschillende looks mee kunt maken. Het doosje is vrij klein, bevat een dubbele spons-applicator en zeker voor de prijs, een enorme hoeveelheid product. Overigens is de kwaliteit prima; de kleuren zijn goed te blenden, zijn niet korrelig en geven vrijwel allemaal een mooie, solide kleur af. Ik ben blij dat ik dit product – al is het aan de late kant – toch nog heb ontdekt!

Het MUA Undressed oogschaduw palette is verkrijgbaar bij het Kruidvat, voor 5,99-.

Hema wenkbrauw potlood, Blond

Mijn make-up favorieten

De producten van Hema komen maar liefst drie keer in dit lijstje voor, en dat is een complimentje waard. Zo ook deze klassieker; het blonde wenkbrauw potlood (nr. 10). Het potloodje is vrij zacht, gaat lang mee, en is uiterst geschikt om net wat meer vorm aan je wenkbrauwen te geven. Met de nadruk op ‘net wat meer’; ik gebruik een dergelijk potloodje liever dan een wenkbrauw poeder zodat je toch iets gerichter en secuurder te werk kunt gaan.

Een Hema wenkbrauw potlood in de kleur Blond (nr.10) kost 2-.