Reisinspiratie: Natuur in Washington VS

Ik mijmer al een tijdje over het maken van een roadtrip. Niet een roadtrip dicht bij huis (al zijn die ook hardstikke leuk) maar een gi-gan-tische roadtrip door Amerika! Ik zie mezelf al oud en grijs met mijn vriend op een chopper zitten, om vervolgens van kust naar kust te rijden. En ondertussen veel wandelen en hiken natuurlijk! Op Pinterest kijk ik mijn ogen uit, en mijn verzameling natuur en reisfoto’s zijn rijkelijk voorzien met afbeeldingen uit de VS. Er is één Amerikaanse staat die het meest terugkomt: Washington! Volgens mij zijn deze groene bossen, prachtige meren en mooie watervallen een apart bezoekje waard!

Bekijk ook het Reisinspiratie: Natuur in Washington VS Pinterest board. Hier staan ook grotere versies van de foto’s, en de foto credits! Wil je meer leuke, mooie en inspirerende pins zien? Volg dan Inside and Out op Pinterest <3