Treacle Moon My Coconut Island Bath and Shower Gel review

Soms kijk je naar buiten, en verlang je hevig terug naar die ene prachtige vakantie. Lekker op het strand met je teentjes in het zand, de zon op je huid en even geen werk aan je hoofd. Treacle Moon helpt je dit heerlijke gevoel terug te krijgen. In je eigen badkamer! Lees alles over dit heerlijke, eerlijke product in de Treacle Moon My Coconut Island Bath and Shower Gel review!

‘My coconut island’, misschien ben jij er wel eens geweest: Een eiland met wuivende palmen en een heerlijk klimaat. Bij Treacle Moon hebben ze er inspiratie opgedaan, zo laten ze weten in een leuk verhaaltje op de verpakking:

I’m going to a faraway place she said… Just for a while… Her toes wriggled in the warm sand and a silly seagull laughed and danced in the sweet wind.

“Oh, een doucheschuim die ruikt naar kokos, goh, spannend, joepie” denk je misschien wel. Daar wil ik toch even tegen in gaan: De ene kokosgeur is de andere namelijk niet! De geur van deze heerlijke bath and showergel ruikt namelijk nog romiger, misschien nog wel iets zoeter, dan normale kokos. Kokos++ zegmaar. Door de prettige en indringende geur blijft deze goed op je huid hangen!

Bij het testen merkte ik dat ik een klein beetje van het product nodig had om een lekker vol schuimbad te maken, net als bij The Honeycomb Secret Bath and Shower Gel. Dit is mijn tweede fles van 500ml van dit merk, en ik kan je al vertellen dat je er door de hoeveelheid en het zuinige gebruik enorm lang mee doet!

Daarbij is Treacle Moon een merk dat in Nederland naar mijn mening wel wat meer aandacht verdiend. Het merk is exclusief bij Albert Heijn verkrijgbaar en is fel tegen dierproeven. Dit vertellen zij ook nadrukkelijk op hun verpakking: “Tested on us, not animals”. Ook is het product voor hen die dat belangrijk vinden (of vega’s die per ongeluk wel eens een slokje badwater nemen), geschikt voor vegetariërs.

Neem voor de grap eens een kijkje op de Treacle Moon site: Behalve dat de site (met tuinkabouter en poes met turquoise snorharen) echt lollig is, kun je daar alle informatie over de producten vinden. Bij Albert Heijn kun je daarbij de producten bestellen; ook is het gehele assortiment van Treacle Moon verkrijgbaar bij de Albert Heijn XL.

Een fles reacle Moon My Coconut Island Bath and Shower Gel kost 4,95-. en is te koop bij Albert Heijn.

Kun je net als ik geen genoeg krijgen van kokos? Treacle Moon heeft ook een Body Scrub, een Body Lotion, een Body Butter en een Hand Wash in het assortiment van My Coconut Island!