Wat draag je naar een zomerse bruiloft?

Wat draag je naar een zomerse bruiloft?

“Ohh ga je trouwen? Wat heerlijk! En ook nog met hartje zomer, dan heb je in elk geval lekker weer!” Als het winter is heb je ruim de tijd om uit te kijken naar een heerlijke, zomerse trouwerij. Want dan schijnt de zon, is het lekker warm… Inmiddels is het juni kruipt de datum waarop het gelukkige paar het ja-woord zegt steeds dichterbij. Je moet toch eens bedenken wat je aantrekt. Naar die bruiloft waar de zon hard schijnt, en het misschien wel héél warm is… Als je een beetje op mij lijkt begin je jezelf nu hevig af te vragen: Wat draag je naar een zomerse bruiloft?! Ik heb een selectie gemaakt van mooie geklede, zomerse outfits!

1: Wit strapless jumpsuit, klassiek maar tegelijkertijd enorm modern! Deze jumpsuit kost 24.99-.

2: Mooie gehakte sandaaltjes in het wit, voor 22,99-.

3: Deze zwarte play-suit is niet alleen luchtig; hij staat speels maar toch gekleed. Voor 19,99-. is hij van jou!

4: Je vrolijkt elke outfit op met deze aqua-blauwe envelope clutch, voor maar 19,99-.

5: Combineer je eigen little-black-dress met een paar knallende schoentjes, zoals deze roze a-symetrische pumps voor 22,99-.

6: Dit zwarte cut-out jurkje heeft een mooie a-lijn, geschikt voor elk figuur! Hij kost 59,99-.

7: De maxi-jurk is terug deze zomer! Kies voor deze zwierige jurk met bloemenprint voor 36-.

8: Dit mint-groene chiffon jurkje heeft een a-symetrische voorkant voor een speelse touch. Je hebt hem in huis voor 44,99-.

9: Maak je outfit af met deze grappige platform hakken met bloemenprint, voor maar 29,99-.

Alle producten zijn van New Look; zij hebben zelf ingespeeld op een goede, zomerse occasion wear collectie! Daarbij hebben zij een webshop met een ontzettend goede zoekfunctie; zo kun je niet alleen producten zoeken op maat en type, maar ook op kleur, merk, en zelfs model!